Social Medie Strategi – én iagttagelse

Jeg arbejder med og interesserer mig for sociale medier. I denne blog vil jeg komme med forskellige iagttagelser af, hvordan sociale medier ændre vores måde at interagere på – både når vi interagerer sammen, men også med virksomheder.

Mine iagttagelser kommer fra en række sociale medier, som jeg benytter i min dagligdag – fra min arbejde, som jeg får praktisk erfaring fra – fra events som Social Media Week og Netbizz (se dem i min Portofolio), som jeg deltager i – fra andre blogs, som jeg læser – og fra netværk, som jeg deltager i.

Kom og leg med – du er mere end velkommen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s